14/7/19

TIMBAL DE PATATA I SALMÓ




Ingredients:

1 – Patata gran ho tres de petites

250 gr. de salmó fresc

1 – Llima, oli d’oliva

1 – Culleradeta de mostaza
1 – Mica de curri i eneldo picat
Sal, pebre negre molguda i  1- ou


Preparacio:




Amb una olla amb aigua courem les patates , quan estiguis toves les trèiem, les pelem i les achafem amb un bol, li afegim una mica d’oli, una mica de sal, i una mica de pebre negre, ho reservem.Preparem una maionesa casolana, posem un xorro d’oli i un ou, posem el trumix en el fons i batem sense moure, quan ja es comenci a lligar aixequem a poc a poc i comencem a moure, quan estigui apunt afegim una mica de sal, una miqueta de curi, un chorret de llima i una culleradeta de mostaza acabem de barreixa tot i reservem.Forneixen el salmó a 200º uns minut, exprimint suc de llima por el damunt i el desmiguem.Emplatem amb un aro rodo posant a la base la patata machacada, cobrim amb una capa de salmó desmigat  i per el damunt escampem la maionesa.Espolvoreixar amb una mica de sal i una mica de eneldo