14/3/16

ALVOCATS FARCITS DE SALMÓ


Ingredients:

2- Alvocats
200 gr. de salmó fumat
1 - tomàquet de amanida gros
Suc de llimona
Salsa rosa 
1 - rovell d'ou (opcional)

Preparació:
Tallem els alvocats longitudinalment, els trèiem l'os vigilant de no trencar la pell, trèiem la polpa, la piquem a cuadrets petits i la ruixem em el suc de la llimona, per evitar que s'oxidi i s'enfosqueixi, posem els alvocats trossejats em un bol, on posarem la resta de ingredients.
Rentem  be el tomàquet i el tallem a trossos igual que l'alvocat, ho incorporem al bol, procurant no afegir l'aigua que hagi deixat anar, trossegem per últim el salmó fumat reservant algún tros per després decorar els alvocats farcits, afegim el el bol i movem tot els ingredients, procurant que quedi ben repartits, amanim l'amanida del bol em salsa rosa el gust( un parell de cullerades), i movem tot de nou, farcim em aquesta barreja els alvocats i decorem em el rovell d'ou i el salmó reservat.