15/8/17

PATATES FARCIDES DE TONYINA



Ingredients: ( Quatre persones )
4- Patates mitjanes
2. LLaunes de tonyina
50 gr. de formatge Cheddar
50 gr. de salsa de tomàquet
Sal ( al gust )
Julivert
100 gr. de formatge mozarella rallat
Preparació :
Rentar be les patates sota l’aixeta per eliminar restos de terra i les posem a coure em una cassola em força quantitat d’aigua salada, deixar que es facin les patates fins que al punxar-les em una forquilla puguem introduí sense resistència. Escorrim be les patates i les deixem refredar abans de fer-les servir, si és tallen calentes es poden desfer, esperar que estiguin ben fredes.
Mentres les patates es refreden preparem el farcit, em un bol barregem  la tonyina em el seu oli, el formatge Cheddar ratllat, la salsa de tomàquet, sal i julivert, barregem i reservem.

Quan les patates estiguin fredes les tallem per la meitat de forma allargada tenint em compte de que la pell no es desenganchi,em una cullereta de cafè buidem cada una de les meitats mantenint una paret de uns 0.5cm. perquè la patata no és trenqui, incorporem la patata que hem retirat a la barreja de tonyina i barregem  fins aconseguir una pasta, untem una safata per anar el forn i anem farcint les patates em la pasta de tonyina, posant el formatge mozarella ratllat per el damunt, em el forn precalentat a 200ºC, gratinem les patates durant uns dotze minuts, servir les patates calentes. em una mica de julivert per el damunt.