5/2/15

PASTIS DE PINYA NATURAL






Ingredientes:

200 gr. de farina
200 gr. de sucre
3 – Ous
1 Paquet de llevadura Royal
100 gr. de mantega
Melmelada de préssec
1-Pinya
Preparació:

Pelem la pinya, tres quartes parts, les tallem a quadradets petits, la rests la tallem a mitges llunes primetes, reservem.
Em un bol batrem els ous, quan els tinguem escumosos, afegim el sucre, continuem batent fins que el tinguem ben diluït, llavors hi barregem la farina i l llevat, continuem remenant per incorporar tot el conjunt.
Mentrestant desfem la mantega al foc, que l’afegirem al preparat anterior, hi posem la pinya que em tallat petita, remenem fins que ens quedi tot ben incorporat, aboquem el preparat al motlle, recobrim em la pinya tallada a mitges llunes, espolsem una mica de sucre per sobre.
Posem a coure al forn, que el tindrem prescalfat a 200ºC, uns 20 minuts o fins que al punxar-lo surt ben net.
Quan estigui cuita pintem-la em una mica de melmelada de préssec aclarida em unes gotes d’aigua.

Recomano fer-la el dia abans de menjar-la.