21/2/09

VIATGE A MENORCA













Des de el dia onze fins el divuit de Febrer, hem estat a la Illa de Menorca amb els viatges del Imserso ja que a partir de que et jubiles si ho sol-licites ja i pots anar, nosaltres vam escollir Menorca, la veritat a estat la primera vegada que anàvem i ens agradat molt tant com el hotel com el tracta que tenen amb els jubilats. Alguns lloguen un cotxe i van pel seu compte però la majoria agafen les excursions que fan en el hotel que ja es diuen Mundo Sènior, de aquesta manera veus mes coses i coneixes mes bé la Illa que es molt tranqui-la i té algunes cales precioses, nosaltres vam fer totes las que i havien.
Menorca tradicional tal com es deia la excursió del primer dia ens vam portar a visitar las granges on s'elabora els productes típics com es el formatge i la sobrassada, fins arribar a la cala Galdana que és una de les més boniques que hi ha, i per la tarda ens vam portar al LLoc de Menorca és com un parc zoològic en plena naturalesa, hi ha tota classe d'animals, es molt bonic.

Especial Illa Verge es una original excursió també molt bonica perquè descobreixes el paisatge més sobrenatural i el parc més natural de tota la Illa.
Monte Toro es la patrona de Menorca i és la muntanya més alta que hi ha, té tres-cents cinquanta-vuit metres d'altura i des de dalt es veu tota la Illa.
La Cova d'en Xoroi es impressionat de veure perquè està en uns penya-segats que també té la seva historia sobre un bandoler.
Fornells Racó Pesquer, Port obligat per anar a visitar perquè es la perla de la costa menorquina i provar la típica "Caldereta de LLagosta" ens va agradar molt.
Port de Maó en barca i Parc natural de S'Albufera des Grau, veure des del mar la veritable perla del Mediterrani i el preciós espai natural des de la Albufera, un bonic passeig amb barca.
Menorca i els seus encants, descobrir l'antiga capital de Menorca "Ciutadella"molt pintoresca, amb el seu petit port uns dels més romàntics de tot el Mediterrani, passant per moltes cales verges fins arribar a Binibeca o Binigali que son potser les que ens van agradar més.
També el Poblat de Trepucó, que es prehistòric on hi ha el Talayot massís que esta construït amb pedra seca que consisteix amb posa las pedres una damunt l'altra sense cap classe de material només la pedra, igual con totes les tanques que separen una finca d'una altra, és molt curiós com es mantenen.
En fi que ja veieu que ens quedat enamorats de aquesta Illa, i que recomano que si podeu la visiteu.