19/7/14

PASTIS DE POMA















Ingredients per quatre persones:

2 – Pomes
1 – ou
90 gr.de farina per pastis
1/2 Sobre de llevadura( 8 gr.)mes o menys
50 g. de sucre morè
87.5 ml.de llet sencera
Melmelada de albercoc
Mantega i farina per el motllo.


Preparació:


Posar la farina, la llevadura, l’ou, el sucre, 1- poma( pelada i tallada a daus)la llet en un vol i tritura fins que quedi una massa homogènia.
Posar la barreja damunt del motllo desmotllable, cobert de mantega i espolvorejar em farina, pela l’altre poma tallada a llámines i cobrir la superfície de la tarta.
Fornejar a 180º durant 45 minuts ( em el forn precalentat)
Deixar que és refredi una mica, desemmotllà i em un pinzell unta la superfície em una mica de melmelada d’albercoc.


Si es vol és pot adornar em fruits vermells,
(opcional)

És una recepta que va fer Eva Argiñano, per Antena 3