20/5/10

VIATGE PER CASTILLA I LEÓN













Des de el dia un fins el deu hem estat per les terres de Castilla i León concretament a San Rafael de Segòvia, amb una residència que es diu La Casona del Pinar i hem estat molt bé, la llàstima ha sigut que el temps no es ha acompanyat gaire, també aquesta vegada i hem anat amb els mateixos amics que vam anar al Pirineu, em visitat moltes coses perquè com ja he comentat amb l' altre viatge, aquest amic l' agrada conduí i no li dona mandra agafar el cotxe per anar a qualsevol lloc.
No sabria dir que ha sigut el que més ens ha agradat començant per el Palacio Real de La Granja de San Ildefons on hi ha uns grans jardins amb moltes fonts que a certes hores sempre hi han quatre que les engeguen, sempre son diferentes i és un espectacle veure-les de lo boniques que son, o per exemple Las Hoces del Duratón que es veuen les àguiles volant i ha on tenen els seus nius, com es parc natural i declarat patrimoni de la Humanitat hi ha molt silenci, es molt bonic de veure.
Com per exemple Pedraza es un poble de aquells que també es bonic de veure perquè es de aquells que son antics i pocs habitants autòctons.
Em visitat Segòvia que no es podia deixar d'anar ja que estàvem a pocs quilòmetres, i també ens vam arribar fins Àvila, a mi personalment m'agrada més que Segòvia.
Com també en vist part de la sierra del Guadarrama, veient tota La Vall de la Jarosa on hi ha un gran embassament.
Em fet algunes rutes, com la del Arcipreste de Hita, que vam pujar caminant 800 metres fins arribar a dalt, o la del Mirador de Cabeza de Lijar que no i vam arribar perquè es va posar a ploure.
Vam arribar-nos fins El Escorial que ja ho coneixíem, i Manzanares el Real on hi ha un castell per poder visitar, es interessant de veure.
Crec que amb deixo algunes coses, però la veritat es que tot m'agradat molt i ho hem passat bé.