20/8/16

PASTIS D'ESTIU EM MAIONESA IBARRA


Ingredients:
1 – Pot de Maionesa Ibarra
20 - Llesques de pa de motlle
8 - Lonxes de pernil dolc
6 – Lonxes de formatge
2 O 3 – Llaunes de tonyina
200 gr. de surimi
200 gr.de tomàquet ratllat
1 – Motlle quadrat d’alumini
1 o 2 - Ous cuits
Preparació:

Posar una capa de pa de motlle, cobrir em maionesa la primera capa. Damunt posar les lonxes de pernil,i una capa de formatge,tornar a posar una capa de pa, cobrir e tomàquet ratllat, i posar el damunt la barreja de tonyina, surimi i maionesa, tornar a posar una capa de pa, tapa em un film de plàstic i un cartró a la mida de la de la bandeja, posar al damunt pes a sobre i reservar quatre hores a la nevera, treure tot tallar per els costats i girar e pastis damunt de una bandeja de cartró a la mida del pastis, cobrir em maionesa per tot el pastis,decorar em enciam picat per els costats y decorar em rodanxes de tomàquet i ou dur ratllat.