6/10/11

PARC NATURAL CAP DE GATA ( ALMERIA )












Des de el dia divuit fins el vint-i-cinc em estat voltant per tot el parc natural de Cap de Gata, però com hi havíem molts quilòmetres ho van fer em dues vegades sortint el dia disset el matí, passant per La Vall D'Uixó i van aprofitar per visitar les Coves de Sant Josep son molt boniques de veure, la història és interessant de conèixer. Ens vam parar a dormir a Elx.
I anant fent la ruta varem passar per Orihuela que és una ciutat on hi ha moltes capelles i molts sants, com per exemple Sant Miquel que has de pujar moltes escales per anar-hi, però val la pena perquè des de dalt veus tot Orihuela, un poble bastant bonic.
Vam passar per la Manga del Mar Menor abans de arribar a lloc, que a mi personalment amb feia gràcia veure i ja que estàvem allà vam aprofitar per dinar,em va decebre una mica m'esperava un altre cosa, a mi m'agraden més els pobles petits, son més acollidors.
Un cop arribar a Cap de Gata, ja ens vam dedicar a fer turisme que és el que ens agradar fer, os explico una mica per sobre tot el que em vist.
Almerimar és com una gran urbanització on només i poden viure els que tenen diners, segons ens van explicar.
Alguns dels llocs no feia gaire que hi havíem estat, però com em van agradar i em tornat com per exemple Sant Josep des de on pots començar a veure tot el Parc Natural del Cap de Gata, passant per molts pobles dels que m'agraden a mi, Rodalquilar és un poble que si no t`ho diuen gairebé no t'assabentes de que hi ha un Jardí Botànic o la Casa dels Volcans,on hi ha tota la història dels volcans, un altre dia seguint la ruta vam veure las platges de Las Negres o La Isleta del Moro, dos pobles molt bonics, tot això dins el Parc Natural.
Alhama de Almeria, Canjayar, Padules, Abrucena i Alboloduy tots estan quasi un al costat del altre, no sabria dir el que em va agradar més, Alboloduy dona la casualitat que la meva parella i te uns cosins germans del seu pare, i és van fer una ruta per tot el poble, van estar molt contents de veure'ns.
Vera està a seixanta cinc quilòmetres de Cap de Gata, també ens hi vam arribar, però ja sembla més ciutat i tornant ens vam parar a Mojacar és un poble molt curiós,ens hi vam quedar a dinar, a mi personalment és un dels pobles que m'agrada't, i totes les vegades que anat a Almeria hi em tornat.
Com veieu no em parat gaire i em aprofitat el temps,però encara em tingut temps de relax fent un matí de SPA el hotel i de banyar-nos cada dia a la piscina, dons ens va fer molts bons dies.