3/1/08

FI DE ANY PER NAVARRA











El dia vint-i-nou ens hem anat de viatge per celebrar el Fi de Any, hem fet un circuit amb autocar per Tudela, Pamplona, Alfaro, Logronyo y Tarazona.El hotel on vam estar es deia Villa de Castejón que estava a quatre quilometres de Castejón, on es va celebrar la festa de Fi de Any, tot era bufet lliure menys l'esmorzar que ja ho trobàvem a la taula.
El sopar de Fi de Any va estar molt ben presentat i havia molt menjar, el grup de l'autocar que seriem uns vint-i-cinc vam estar molt a gust, la guia que teníem des de Terrassa fins arribar a Castejón era molt agradable, i la guia local que ens va acompanyar allà en totes les sortides semblava una enciclopèdia de lo bé que ho explicava tot.
Tudela està bé però no té res que destacar, tindrà la seva història però és passable.
Pamplona nosaltres ja la coneixíem, aquest estiu ja vam estar per allí, però a l'hivern i fa molt fred, estàvem a tres sota zero, però es va aguantat.
Alfaro es molt coneguda per els nius de cigonyes que hi ha en la catedral, es impressionant la quantitat de cigonyes que hi ha volant per allà.
Desprès de visitar Alfaro vam anar a visitar uns cellers, les del Marquès de Montecierzo, ens van convidar a una degustació i com es de lògica més d'un vam comprar alguna que altra ampolla.
Logronyo es una ciutat bonica però tampoc es que sigui res especial, es també terra de vins
perquè allà precisament i viu un germà del meu primer marit que en pau descansi i ho conec bé, però la meva parella actual no ho coneixia.
Tarazona té la seva història, té un barri jueu amb les seves cases penjades moltes deshabitades i casi en runes, però en algunes encara hi viu gent, no se com, però allà estan.
I a la part nova hi ha un monument dedicat a Paco Martínez Soria molt curiós, ell va néixer en aquest poble.
En conjunt ha estat una bonica excursió.