22/7/10

BALNEARI DE MONTANEJOS









Com cada any fem em estat dotze dies al balneari i aquesta vegada vam triar el que està a Montanejos, doncs una parella del any passat ens el va aconsellar, però jo si tinc que se sincera com a balneari amb va agradar mès el de Cofrentes però com a clima i tot els voltants m' agradat més aquí, te el riu Mijares que son piscinas naturals, la temperatura del l' aigua està sempre a 25º tant l'estiu com l'hivern, te un paseig que voreja tot el riu de un quilòmetre que nosaltres cada dia el fèiem, per banyar-nos a dalt de tot on neix el riu, que es diu ( La Fuente de los Baños ) o sigui que cada dia caminaven dos quilòmetres, es molt bonic i qualsevol racó et podies banyar. El poble es molt petit només te quatre-cents habitants veritablement es un poble, però per l'estiu arriben a ser cinc mil, de seguida els tens tot vist.
El terme municipal consta de dos nuclis urbans, el principal Montanejos i un altre més petit que és el barri de La Alqueria on es troba aproximadament a un quilòmetre de primer.
Si hi torno alguna altre vegada serà per tot el entorn, ho aconsello de veure, però per el balneari no ha estat dels que m'ha agradat.