23/2/07

CALÇOTADA




















EL dia 18 de Febrer hem fet una sortida per anar a fer una Calçotada a la Ermita de la Paret Delgada que està situada a la Selva del Camp.
La hem fet amb la meva parella, els meus fills, els meus nets i els meus germans, dic la meva parella perquè jo fa set anys que estic vídua i la meva parella sis, fa tres anys que hem decidit refer las nostres vides vivint junts encara que ja feia anys que ens coneixíem mútuament em las nostres parelles.
Vam passar un bon dia encara que ens vam despistar per arribar allí, perquè ningú dels que anàvem ens recordàvem exactament per on s' anava, ja que feia anys que hi havíem estat, però al final hi vam arribar perquè ja es diu el refrany que tots els camins et porten a Roma, això va servir per riure una estona i explicar-lo com una anècdota.
Es clar que això no ens hauria passat si haguésim portat un GPS. però ningú ho teníem.
Encara que el dia no ens va acompanya gaire perquè feia fred y ens va ploure una mica van que tenir que menjar els calçots dintre de la casa quan normalment els serveixen al jardí i després s' entra al restaurant per menjar el menú, la carn, botifarra, conill, carxofes, etc.etc.
Tindrem que repetir sortides con aquesta per ajuntar-nos tots i passar el dia.