22/7/12

ALBERGÍNIES A LA MENORQUINA

Ingredients:

1 - Albergínia per persona
1 - Tomàquet madur
1 – Pebrot verd
1 - Ceba
2 – All
2 – Cullerades de pa ratllat
1/2 – Cullerada de julivert picat
Pebre vermell, aigua, oli, i sal

Preparació:
Començarem partint per la meitat les albergínies, una vegada netes i secades, les posarem a bullir em una olla amb aigua i sal, quan estiguin llestes, les retirem del l’aigua, les escorrim be i les deixen refredar, amb la pell de les albergínies cap a dalt, a continuació les buidarem una mica de la polpa interior i les reservarem. Seguidament picarem la ceba molt fina, junt amb l’ all picat, el pebrot verd tallat em daus petits, i sofregim tot amb una paella ambo oli d’oliva, a foc lent, a continuació afegiríem els tomàquets ratllats, la polpa que havíem retirat de les albergínies, una cullerada de pa ratllat, el julivert picat, i ho assaonem tot amb una mica de sal, seguint la cocció durant deu minuts més. Una vegada passat el temps, omplim les albergínies amb la barreja anterior, i les posem amb una safata per anar el forn, assaonem les albergínies amb el pa ratllat i el pebre vermell, ho reguem amb una mica amb l’oli d’oliva, posarem la safata en el forn precalentat a una temperatura de 180ºC, i deixarem que és facin les nostres albergínies durant 10 minuts, passat el temps baixarem la temperatura a 140ºC, i les deixarem durant deu minuts més. Passat el temps , ja podrem retirar les albergínies del forn, dons ja les tindrem llestes per servir.