4/6/13

PASTIS D'ARRÒS






Tambe l'he tret del Diari Terrassa, ara fa uns quans dies que venen receptes i la que em fa gràcia me l'apunto he intento fer-la.
Ingredients:

250 gr.d’arrós
2 llaunes de tonyina
300 gr.de tomàquet fregit
100 gr. de maionesa
200 gr. de enciams
1 tomàquet mitja
Oli, vinagre i sal
Preparació:

Coure l’arròs em aigua em sal, escorre’l be i deixar refredar Barreja el tomàquet fregit em la tonyina esmicolada. Fer una amanida em els enciams picats tot em juliana i el tomàquet a trossos petits. Amanir em l’oli, el vinagre i la sal.

Em un bol posem la meitat de l’arròs i el pressionem una mica perquè desprès és pugui desemmotllar fàcilment. Posem la barreja de la tonyina i el tomàquet fregit, i per el damunt la resta de l’arròs. Desemmotllar l’arròs em una safata, cobrint de maionesa i posar l’amanida per el voltant i ja és pot servir.