28/12/16

PASTIS DE SALMÓ










Ingredients: ( per un motlle de 23x12 )
250 gr. de salmóm fumat
250 gr. de salmó fresc sense pell ni espines
250 gr. de formatge tipus philadelphia
8 o 9 llesques de pa de motlle sense escorça
Sal i pebre
Oli d'oliva
Preparació:
Trossegem el salmó fresc, el salpebrem i el saltegem em una paella e una mica d'oli, el deixem refredar i l'esmicolem be, afegim en el salmó el formatge philadelphia i anem barrejant fins que ens quedi una barreixa ben sucosa.
Forrem l'interior del motlle em film trasnparent, de aquesta forma el desmotllat serà més fácil, posem el salmó fumat a les parets i el fons del motlle.
A continuació posem una capa de pa de motlle en el fons procurant que quedi compactat i no quedin espais lliures, repartim damunt del pa una capa de salmó em philadelphia, repetim dues vegades més la mateixa operació acabant em pa.
Posem un film damunt i algo de pes( per exemple un cartro de llet) i posem a la nevera unes hores perquè compacti be. Desemmotllen, decorem al gust nostre i ja es pot servir.