23/8/12

SALMÓ AL FORN

Ingredients:
1- tall de salmó per persona
2- patates
2- cebes
2- tomàquets
2- pebrots verds
1- got de vi blanc sec
Julivert picat
Oli d'oliva,sal, alls, pebre

Preparació:
Tallar les patates a rodanxes fines, la ceba,(com per fer truita) i els pebrots em aros, fregir cada cosa per separat,  vigilant que la patata no és faci massa dons ja s'acabarà de coure en el forn amb el salmó.
Picar l'all ,el julivert i barrejar em el vi blanc i reservar.
Agafar una safata per anar el forn i untar-la amb l'oli d'oliva, posar a modo de capes, les patates, la ceba, els pebrots verds i el tomàquet, i posar el salmó damunt de tot amb pebre i sal, posar la safata al forn a una temperatura forta 220º durant cinc minuts, afegir la barreja que em reservat i deixar en el forn fins que el salmó i les verdures estiguin ben cuites.
Si surt sc del forn afegir una breu capa d'oli d'oliva verge al servir-lo a taula.