26/10/11

POLLASTRE A L'ALLET

L'altre dia no sabia com fer el pollastre,dons tenia ganes de fer-lo diferent  per variar una mica dels que jo faig, vaig esta mirant  per Internet i amb va sortit aquet, és molt fàcil de fer i és un altre manera diferent de fer pollastre, os explico com es fa per si el voleu fer, és un plat per cuineres sense experiència  i está fet amb 10 minuts.

Ingredients: (per quatre persones)
1 -Pollastre trossejat
3 o 4 dents d'all
1 - Got de brou
1 - Got de vi blanc
Oli d'oliva verge
Sal

Preparació:
En una paella gran amb oli abundant i molt calent fregim el pollastre fins que veiem que està prou daurat, el traiem i retirem 2/3 d'oli, daurant els alls en l'oli restant, evitant que acabin cremats, afegim el pollastre i també el brou i el vi, removem un parell de cops suaument i ho retirem tot, ja està llest per servir.