14/7/19

PASTIS DE FORMATGE



Ingredients:

200 gr. de sucre
600 gr. de fhiladelfia
4 – ous
250 gr. de nata de cuinar
1 –Culleradeta de farina  tamisada amb un colador

Preparació:

Amb un bol, posar el sucre  i el formatge, triturar amb la batedora, quan ja estigui mes aviat desfet, afegir els quatre ous i la nata deixar que es barreixi tot que quedi ben homogeni, quan ja estigui  posar la culleradeta de farina tamisada i deixar que es barreixi.

Amb un motlle desmollatble posar un paper de 
cuina humit perquè no s’enganxi, posar a 200º al forn uns quaranta minuts , abans de treure’l del forn deixar el forn obert deu minuts, desemmotllar i posar a la nevera.

TIMBAL DE PATATA I SALMÓ




Ingredients:

1 – Patata gran ho tres de petites

250 gr. de salmó fresc

1 – Llima, oli d’oliva

1 – Culleradeta de mostaza
1 – Mica de curri i eneldo picat
Sal, pebre negre molguda i  1- ou


Preparacio:




Amb una olla amb aigua courem les patates , quan estiguis toves les trèiem, les pelem i les achafem amb un bol, li afegim una mica d’oli, una mica de sal, i una mica de pebre negre, ho reservem.Preparem una maionesa casolana, posem un xorro d’oli i un ou, posem el trumix en el fons i batem sense moure, quan ja es comenci a lligar aixequem a poc a poc i comencem a moure, quan estigui apunt afegim una mica de sal, una miqueta de curi, un chorret de llima i una culleradeta de mostaza acabem de barreixa tot i reservem.Forneixen el salmó a 200º uns minut, exprimint suc de llima por el damunt i el desmiguem.Emplatem amb un aro rodo posant a la base la patata machacada, cobrim amb una capa de salmó desmigat  i per el damunt escampem la maionesa.Espolvoreixar amb una mica de sal i una mica de eneldo