Ingredients pa de pessic:
3 - Ous
1 - Iogurt natural
1 - Pell de llimona
1 - Sobre de llevadura
3 - Iogurts de farina
2 - Iogurts de sucre
Passat tot per el minipimer possar en el motllo hi el forn a 180ºdurant 1/2 hora o depent del forn.
(Per les mides és fa servir un iogurt)
Per el relleno:
500 - gr. de pastanagues
150 - gr. de sucre
130 - de mantega o margarina
1 - copeta de conyac
2 - rovells d'ou
Per decorar
Virutes de chocolate
Nutella
Preparació:
Bullir les pastanagues amb poca aigua.
Barrejar tots els ingredients del farcit menys la Nutella i triturar fins que quedi una pasta fina, deixar refredar ( millor si la feu el dia abans) està més reposada.
Partir el motllo de pa de pessic amb capes i farcir amb la pasta freda, fins la capa de dalt de tot per poder decorar em les virutes de chocolate perquè es quedin enganxades i no caiguin, per el voltant del pastís folrar em Nutela.