29/3/12

VIATGE A EIVISSA
Com cada any i normalment quasi sempre és per el mes de Març, em fet una sortida amb els viatges de l'Imserso, aquesta vegada hem estat a Eivissa dons jo no hi havia estat mai, millor dit en un altre ocasió i vaig estar unes hores també em l'imserso des de un altre lloc varen fer una excursió, però quasi no varen tenir temps de res, coneixia alguna cosa però aquesta vegada com hi hem estat deu dies hem llogat un cotxe i l'hem visitat quasi be tota, dons les distancies des de un lloc a l'altre son molt curts, em fet 970 km.

Començant per anar fins el mercadillo Hippy de Las Dalias on tot el que venen és fet a ma, no és el verdader famós mercadillo Hippy dons aquest comença a funcionar si no em van enganyar a finals de Abril o primer de Maig, el que vam estar nosaltres el fan cada dissabte tot l'any.
Les cales totes son molt boniques no sabria dir quina em va agradar més per nomenar-ne algunes podrien ser per exemple,: Cala Boix, Cala Sant Vicent,Cala d'en Serra, Cala Portinatx, Cala Bassa, Cala Compte, Cala Gracio, Cala Llonga, Cala Xerraca, Cala d'hort des de aquesta pots veure les dues roques que les anomenen És Vidrà i Vedranell, que potser és una de les coses que més em va agradar.
De platges també hi han unes quantes com per exemple: Pou d' ès LLeó, Es Figueral, Es Cubells, Santa Eulària des Riu, platges de Compte, des Canar, de S'arenal, sa Xarco, ses Salines.
Pobles que quasi tots portem noms de Sants com poden ser Sant Joan de Labritja, Sant Rafel de la Creu, San Antoni de Portmany, Sant Gertrudis de Fruitera, Santa Agnès de Corona, Sant Carles de Peralta, Sant Vicent de sa Cala, Sant Miquel de Balansant,Sant Josep de sa Talaia, Puig de Missa està damunt de la muntanya,que pertany al municipi de Sant Eulària, molt bonic.
També estan les coves de Can Marçà que si heu estat a Eivissa i no les heu visitat, son molt boniques de veure, aconsello que hi aneu.
Desprès també varem fer un dia un passeig marítim em vaixell, una excursió molt bonica perquè pots veure quasi be totes les cales des de el vaixell,que a lo millor hi han algunes que em el cotxe tampoc hi pots arribar.
Com visita obligada és pujar a veure la catedral de Eivissa,i tot els seus entorns,varem fer una bona passejada,tot és molt bonic, encara que ara no hi ha molt ambient. 
I ja per últim com ja no ens quedaven llocs per anar ens van dedicar anar a veure algunes torres de la prehistòria com la Torre d'en Valls, des de ha on pots veure l'illa de Tagomago, o Sa talaia, o el Santuari Púnic d'es Culleram que no varem arribar a baig perquè estava tancat, i passant per una de les carreteres també van trobar Can Costa que és una de les cases eivissenques més antiga.
Més o menys és tot el que em fet aquest dies,el temps també ens ha acompanyat dons hem tingut molts bons dies.
Suposo que més de un de vosaltres ja ho coneixeu tot aixó, dons Eivissa està molt a prop,però ja sabeu que a mi m'agrada explicar tots el viatges que faig.