1/4/09

FALLES DE VALENCIADes de el dia divuit fins el dia vint, hem estat veien les Falles de València totes son molt boniques i es una llàstima que les tinguin que cremar, però així es la tradició, fabricar-les durant tot l'any per cremar-les aquest dia.
El primer dia vam estar visitant el Museu Faller on hi ha l'exposició del "Ninot Indultat" que cada any es lliure de cremar per se el mes votat per el públic, estaven molt bé conservats, és bonic de veure'ls.
El següent dia després de esmorzar vam fer un recorregut per diferents carrers i places per poder veure les falles que estaven exposades per diferents llocs, i el migdia a la plaça de l'ajuntament per poder escoltar la famosa "mascleta" dic escoltar perquè veure-la era impossible, amb la quantitat de gent que havia, però es impressionant de escoltar per el soroll que fan.
Per la nit vam veure cremar una falla petita i una de gran, sembla mentida com en qüestió de minuts queden totes fetes cendra.
I havien mes de 700 falles exposades es impossible veure-les totes.
I el últim dia vam estar visitant el Oceanogràfic que amb una extensió de 110.00 m2, on habiten 455.00 exemplars de 500 espècies diferents, es interessant de veure'l.