TIMBAL DE PATATA I SALMÓ
Ingredients:
1 – Patata gran ho tres de petites
250 gr. de salmó fresc
1 – Llima, oli d’oliva
1 – Culleradeta de mostaza
1 – Mica de curri i eneldo picat
Sal, pebre negre molguda i 1- ou
Preparacio:
Amb una olla amb aigua courem les patates , quan estiguis toves
les trèiem, les pelem i les achafem amb un bol, li afegim una mica d’oli, una
mica de sal, i una mica de pebre negre, ho reservem.Preparem una maionesa casolana, posem un xorro d’oli i un ou,
posem el trumix en el fons i batem sense moure, quan ja es comenci a lligar
aixequem a poc a poc i comencem a moure, quan estigui apunt afegim una mica de
sal, una miqueta de curi, un chorret de llima i una culleradeta de mostaza
acabem de barreixa tot i reservem.Forneixen el salmó a 200º uns minut, exprimint suc de llima por
el damunt i el desmiguem.Emplatem amb un aro rodo posant a la base la patata machacada,
cobrim amb una capa de salmó desmigat i
per el damunt escampem la maionesa.Espolvoreixar amb una mica de sal i una mica de eneldo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada