2 – Pomes
1 – ou
90 gr.de farina per pastis
1/2 Sobre de llevadura( 8 gr.)mes o menys
50 g. de sucre morè
87.5 ml.de llet sencera
Melmelada de albercoc
Mantega i farina per el motllo.
Preparació:
Posar la farina, la llevadura, l’ou, el sucre, 1- poma( pelada i
tallada a daus)la llet en un vol i tritura fins que quedi una massa homogènia.
Posar la barreja damunt del motllo desmotllable, cobert de
mantega i espolvorejar em farina, pela l’altre poma tallada a llámines i cobrir
la superfície de la tarta.
Fornejar a 180º durant 45 minuts ( em el forn precalentat)
Deixar que és refredi una mica, desemmotllà i em un pinzell unta
la superfície em una mica de melmelada d’albercoc.
Si es vol és pot adornar em fruits vermells,
(opcional)
És una recepta que va fer Eva Argiñano, per Antena 3
(opcional)
És una recepta que va fer Eva Argiñano, per Antena 3
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada