Ingredients per quatre persones
4 - Llesques de pa rodó normal, integral o cereals.
Tomàquet per sucar el pa.
Barreja de bolets ( Jo els poso dels congelats del Mercadona)
Formatge mozarella ( que també està el Mercadona )
1 - gra d'all
3 -talls de pernil salat per saltejar els bolets
1 - llauna d'anxoves
Oli d'oliva
Preparació:
Sucar les llesques de pa amb tomàquet.
Posar el damunt de les llesques 1 tallada de formatge.
Fregir el gra d'all em oli d'oliva, seguidament i afegiu la barreja de bolets, si son congelats els descongeleu prèviament, els saltegeu fins que se hagin begut tota l'aigua que desprenguin, els escorreu be per treure el excés d'oli i l'escampeu per damunt de les llesques de pa, i poseu un altre tall de formatge per el damunt.
Posar el forn uns minuts fins que el formatge s’hagi fos, poseu les anxoves per decorar.
Se ha servir calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada