5/2/12

TORRADES DE BOLETS

Ingredients per quatre persones


4 - Llesques de pa rodó normal, integral o cereals.
Tomàquet per sucar el pa.
Barreja de bolets ( Jo els poso dels congelats del Mercadona)
Formatge mozarella ( que també està el Mercadona )
1 - gra d'all
3 -talls de pernil salat per saltejar els bolets
1 - llauna d'anxoves
Oli d'oliva


Preparació:

Sucar les llesques de pa amb tomàquet.
Posar el damunt de les llesques 1 tallada de formatge.
Fregir el gra d'all em oli d'oliva, seguidament i afegiu la barreja de bolets, si son congelats els descongeleu prèviament, els saltegeu fins que se hagin begut tota l'aigua que desprenguin, els escorreu be per treure el excés d'oli i l'escampeu per damunt de les llesques de pa, i poseu un altre tall de formatge per el damunt.
Posar el forn uns minuts fins que el formatge s’hagi fos, poseu les anxoves per decorar.
Se ha servir calent.