18/4/10

TORRADETA DE PA AMB FOIE I POMA


Aquesta torrada està molt be per presentar con a primer plat i és fàcil de fer, la meva filla ho va fer un dia que vam anar a dinar a casa seva i com amb va agradar he provat a fer-lo jo, aviant si el proveu.

Ingredients:

4 llesques de pa de pagès integral o normal, ( jo el vaig fer amb pa normal )
foie gras d'ànec fresc
4 pomes golden
50 grs. de mantega
sal
100 grs. de sucre

cristalls de sal
Preparació:
Torreu les llesques de pa. Reserveu-les.
Feu una crema de poma posant a coure les pomes pelades i tallades a daus amb la mantega i el sucre.
Poseu una paella al foc i quan estigui calenta poseu-hi el foie amanit amb sal, jo he fet escalfat una mica amb el microones i enlloc de comprar bloc de foie, he comprat un foie que ja venen a medallons petits una mida ideal per posar a sobre les torrades, es troba al Carrefour, la meva filla també ho va fer així.
Després unteu les llesquetes de pa amb la crema de poma, i, un cop estigui el foie calent, el poseu damunt. Ho podeu acabar amb cristalls de sal per damunt.

Jo les vaig acompanyar amb amanida de taronja, tal com la presento.

1 comentari:

Carme ha dit...

Et va quedar molt bé!!!ara a veure si els hi ensenyes a fer als teus companys del Casal!!!
Petons