18/4/10

AMANIDA DE TARONGA

Aquí posso la amanida per si ho voleu fer igual o com vulgueu vosaltres.
Ingredients:
400 grs. de barreja d´enciams
2 taronges
10-12 tomàquets cherry
1 grapat d'ametlles torrades o nous
1 llauna de tonyina en conserva
Vinagre balsàmic de Mòdena
Sal

Preparació:
Reparteix l' enciam en 4 plats. Renta i talla en 4 parts els tomàquets, i reparteix-los per damunt l' enciam. Talla les taronges a daus i posar-les damunt les amanides. Reparteix la tonyina. Pela les ametlles i reparteix-les per les quatre amanides o nous, el que vulguis tu.
Amaneix amb l'oli i el vinagre i ja pots sevir.
Aprofita l'oli de la tonyina per amanir, pots fer servir també tonyina en conserva natural.
Si ho prefereixes pots prescindir de la tonyina queda igualment bona.
Aquestas mides son per quatre persones si només fas l'amanida peró si és per acompanyar com jo vaig fer pots posar menys quantitat.