Ingredients: ( Quatre persones
)
4- Patates mitjanes
2. LLaunes de tonyina
50 gr. de formatge Cheddar
50 gr. de salsa de tomàquet
Sal ( al gust )
Julivert
100 gr. de formatge mozarella rallat
Preparació :
Rentar be les patates sota l’aixeta per eliminar restos de terra
i les posem a coure em una cassola em força quantitat d’aigua salada, deixar
que es facin les patates fins que al punxar-les em una forquilla puguem introduí
sense resistència. Escorrim be les patates i les deixem refredar abans de
fer-les servir, si és tallen calentes es poden desfer, esperar que estiguin ben
fredes.
Mentres les patates es refreden preparem el farcit, em un bol barregem la tonyina em el seu oli, el formatge Cheddar
ratllat, la salsa de tomàquet, sal i julivert, barregem i reservem.
Quan les patates estiguin fredes les tallem per la meitat de
forma allargada tenint em compte de que la pell no es desenganchi,em una
cullereta de cafè buidem cada una de les meitats mantenint una paret de uns
0.5cm. perquè la patata no és trenqui, incorporem la patata que hem retirat a
la barreja de tonyina i barregem fins aconseguir
una pasta, untem una safata per anar el forn i anem farcint les patates em la
pasta de tonyina, posant el formatge mozarella ratllat per el damunt, em el
forn precalentat a 200ºC, gratinem les patates durant uns dotze minuts, servir
les patates calentes. em una mica de julivert per el damunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada