Ingredients:
1 – Pot de Maionesa Ibarra
20 - Llesques de pa de motlle
8 - Lonxes de pernil dolc
6 – Lonxes de formatge
2 O 3 – Llaunes de tonyina
200 gr. de surimi
200 gr.de tomàquet ratllat
1 – Motlle quadrat d’alumini
1 o 2 - Ous cuits
Preparació:
Posar una capa de pa de motlle, cobrir em maionesa la primera
capa. Damunt posar les lonxes de pernil,i una capa de formatge,tornar a posar
una capa de pa, cobrir e tomàquet ratllat, i posar el damunt la barreja de
tonyina, surimi i maionesa, tornar a posar una capa de pa, tapa em un film de plàstic
i un cartró a la mida de la de la bandeja, posar al damunt pes a sobre i
reservar quatre hores a la nevera, treure tot tallar per els costats i girar e
pastis damunt de una bandeja de cartró a la mida del pastis, cobrir em maionesa
per tot el pastis,decorar em enciam picat per els costats y decorar em rodanxes
de tomàquet i ou dur ratllat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada