8 o 9 llesques de pa de motlle sense escorça
4 LLaunes de tonyina
1 LLauna de pebrots del piquillo
Olives farcides d’anxova
4 Ous cuits
Tomàquet fregit , maionesa
Preparació:
Escorrim be la tonyina I la desmiguem, saquem be els pebrots I
els trossegem, tallem a lamines les olives ( reservant algun pebrot per
decorar), barregem tot em un bol i anem
afegint cullerades de tomàquet fregit fins que quedi una barreja al nostre
gust. Folrem el fons i els laterals del motlle em un film transparent de
aquesta manera ens serà més fàcil desemmotllar. Anem col·locant llesques de pa
en el fons de motlle, intentant que no quedi espais lliures, a continuació
repartim damunt del pa una capa de la barreja de tonyina que em preparat i cobrin
em un altre capa de pa de motlle, untem em una capa de maionesa i repartim
damunt de les lamines d’ou cuit (jo he fet servir dos).Posem de nou una capa de
pa i un altre de la barreja de tonyina i acabem em pa. Posem el film damunt i
alguna cosa de pes, posem a la nevera unes hores per que quedi més compacte.
Abans de servir el pastis fred de tonyina el decorem, cobrint tot el pastis em
una capa de maionesa, ratllem els ous cuits que ens queden i els repartim per
els laterals del pastis, decorem la part superior com més ens agradi, jo vaig
posar olives i pebrots del piquillo.Con veiu un es creacio propia, i l'altre es el de mostra.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada