7/5/16

PASTIS SALAT DE PERNIL I FORMATGE



Ingredients:
Trossos de pernil tallats a petits
Pa de motlle sense escorça
Mitja terrina de formatge Philadelfia
Tomàquet fregit
Olives negres
Beixamel o maionesa

Preparació:
Les quantitats son per un motlle rectangular de 20x10. Folrem el motlle em paper film trasparent de manera que quedi suficient film per després embolicar el pastis.
Piquem el pernil molt petit i el barregem em el formatge Philadelfia.
Col-loquen una capa de pa de motlle, untem em tomàquet fregit, cobrim em la barreja de pernil i formatge, repartim unes olives tallades a rodanxes, repetim aquest procediment fins arribar a dalt de tot del motlle tenin em compte que sempre és te que acabar em pa, envoliquem em el film i posem a la nevera unes quantes hores( millor si posem algo el damunt per quedi compacte).
Desenboliquem i posem em una safata, cubrint de beixamel lleugera o maionesa i decorem al gust.