8/3/15

EMPANADA DE VERDURES





Ingredients per quatre persones:


2 – Tomàquets madurs
2 – Pebrots verds  o    2 -Carbassóns
1 – Pebrot vermell  o  1-Albergínia
2 o 3 – Cebes mitjanes
2 o 3 – Llaunes de tonyina
2 – Ous durs
2 – Masses de empanada La Cocinera ho massa d’ hojaldre que venen el Mercadona.
1 – Ou per pintar


Preparació:


Precalentar el forn a 180º


És talla el pebrots ho els carbassóns, l'alberginia la ceba i el tomàquet tot ben petit.
Posar a coure durant uns vint minuts, afegint  la tonyina els ous durs, quan estigui tot ben potxat, i quedi tot barrejat deixar refredar posant un paper absorbent em una escorredora perquè deixi tot el oli.
Posar la massa ben plana punxant-la una mica perquè no pugui i posar tots el ingredients per sobre repartint-lo tot, posa l’altre massa per sobre i tancar per tot el voltant, batre el ou i pintar per sobre.
Posar en el forn precalentat, durant vint minuts o mitja hora, segons el forn se de anar controlant fins que estigui d’oradeta.
Les verdures poden ser a gust de cadascun.