Ingredients per quatre
persones:
2 – Tomàquets madurs
2 – Pebrots verds o 2 -Carbassóns
1 – Pebrot vermell o 1-Albergínia
2 o 3 – Cebes mitjanes
2 o 3 – Llaunes de tonyina
2 – Ous durs
2 – Masses de empanada La Cocinera ho massa d’
hojaldre que venen el Mercadona.
1 – Ou per pintar
Preparació:
Precalentar el forn a 180º
És talla el pebrots ho els carbassóns, l'alberginia la ceba i el tomàquet tot ben petit.
Posar a coure durant uns vint minuts, afegint la tonyina els ous durs, quan estigui tot ben
potxat, i quedi tot barrejat deixar refredar posant un paper absorbent em una
escorredora perquè deixi tot el oli.
Posar la massa ben plana punxant-la una mica perquè no pugui i
posar tots el ingredients per sobre repartint-lo tot, posa l’altre massa per
sobre i tancar per tot el voltant, batre el ou i pintar per sobre.
Posar en el forn precalentat, durant vint minuts o mitja hora, segons
el forn se de anar controlant fins que estigui d’oradeta.
Les verdures poden ser a gust de cadascun.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada