Ingredients:
Salmó fumat
Ous cuits
Alcaparres
Eneldo
Llimona
Pebre negre
Oli d’oliva
Preparació:
Posar les lamines de salmó em un plat o safata. Quan més fines
millor i quan és posin intentar que no és solapin lo mínim possible. De aquesta
manera l’amaniment que és prepara desprès te més gust damunt del plat.
Posem les lamines de l’ou cuit que ja haurem cuit abans i
refredar. Per laminar-lo lo millor és fer servir un tallador d’ous. Posem les
al caparres i empolvorarem em una mica d’eneldo.
Per l’amaniment em un bol petit el suc de una llimona, sal,
pebre negra mulgoda i un raig d’oli, és mou be fins que quedi be emulsionat, provar
abans de servir i si ha quedat fluix de gust posar més suc de llimona.
2 comentaris:
penso que ha de quedar molt bo, el provaré de fer. a més és light
Carme
tot i que enlloc de posar salmó fumat es podria fer amb salmó fresc.
Publica un comentari a l'entrada