(per quatre persones)
8 – Cuixes de pollastre o quarts
4 – Cebes
10– cl.de oli d’oliva
2 – Pebrots vermells
2 – Pebrots grocs
1 – Ram (farigola i llorer)
10- cl.de vi blanc
2 – Dents d’all
Picatostes de pa fregit (ja els venen preparats)
Sal i pebre
Ofegar les cuixes o els quarts em oli d’oliva, salpebrar i reservar-lo al calor.
Pelar i tallar les cebes i tots els ingredients, traient les parts blanques i les llavors, i tallar les albergínies a daus.
Em una paellera(o paella fonda i ample) ofegar la ceba i els dents d’all em l’oli d’oliva fins que la ceba estigui transparent.
Afegir els pebrots i les albergínies i barrejar be tot. A continuació, incorporar els trossos de pollastre em el ram de (farigola i llorer. Assaonar, ruixar em el vi blanc i deixar que es faci a foc lent durant 35 minuts.
Provar, rectificar de sal i pebre (si fos necessari) i servir-lo molt calent, acompanyat per uns cuscurros de picatostes de pa fregit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada