Aquesta recepta dies enrere la van donar per Televisió en el programa Cuines de TV3, de l'associació de cuineres del Bages, he provat a fer-la i m'ha sortit molt bona, aquí os la poso per si la voleu fer, jo la vaig fer per tres persones.
Ingredients: Per la picada
3 - Botifarres 10 - Ametlles torrades
9 - Gambes 2 - Alls
1 - Pastanaga Julivert
1 - Pebrot verd 1/4 - Xocolata negra
1 - Ceba
300 ml. de brou de peix
150 ml. de vi blanc
Sal i pebre
Oli
Preparació:
Sofreixi les gambes i la botifarra amb el mateix oli, fer un sofregit amb la pastanaga el pebrot i la ceba, sal pebrà a gust perquè les verdures quedin més toves, quan estigui tot ben tou afeixi el vi blanc i és deixa coure tot una mica perquè agafi el gust del vi, desprès és tritura tot i és passa per un colador de bola, posem les gambes i les botifarres i deixem que faci chup, chup una mica.
A part és fa una picada amb l'ametlla, l'all, el julivert i la Xocolata ratllada, quan està tot cuit s'afeixés la picada i el fumet, barrejar tot i servir.
Espero que la proveu a fer i felicito a les cuineres del Bages, especialment a la cuinera Rosa M. de Aro.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada