Ingredients:
150 grams d'arròs1 Pebrot vermell
1 Ceba mitjana
1 Pastanaga
1 Porro
1 Fulla de llorer
300 ml. de brou o d'aigua envasada
Preparació:
Tallen les verdures a quadres petits i de mides semblants. Les sofregim a foc mitjà a la mateixa cassola on faren l'arròs. Els alls es deixen sencers i amb la pell, perqué no es cremin. Quan ja estiguim ben enrossides i toves, hi posem la fulla de llorer. Inmediatament hi tirem l'aigua o el brou de verdures, millor si està bullint. Ho tapem i ho deixem bullir tot junt uns deu minuts, llavors ho destapem, pugem el foc al màxim i quan bulli amb energia hi tirem l'arròs.Quan torni a arrancar el bull baixem el foc a la meitat. Tingueu present que l'arròs necessitarà entre quinze o vint minuts en coure's.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada