Aquesta salsa serveix per molts guisats, com mandonguilles, conill, vedella, pollastre, llom.
Ingredients:
1 o 2 -cebes
2- tomàquets
4 o 5 alls
Farina, sal i oli
Optatiu : espècies
Preparació:
Amb una paella es tala la ceba a rodanxes i partides per la meitat. Quan està una mica daurada, se l' afegeixen els dos tomàquets a trossos, i es posen els alls sencers, això a gust de cadascuna, una vegada està tot cuit se l' afegeix una cullerada sopera de farina i se li donen unes quantes voltes perquè es barregi tot, se l' afegeix aigua fins que es cobreixi tot i es deixa coure fins que arranqui el bull, una vegada està tot jo personalment l' afegeixo espècies com per exemple orenga,romaní i julivert, després hi ha dues opcions triturar-lo amb la batedora o passar-lo per el chino, a mi me agrada més triturar-lo, la sal a gust de cadascuna.
Espero que us agradi, encara que crec que aquesta salsa es coneguda per totes.
1 comentari:
Esta salsa es creación propia, porque creo que nadie la hace igual,aunque sea fricando se hace de diferentes maneras pero asi la hago yo.
Publica un comentari a l'entrada